Koopbegeleiding

Voor de meeste makelaars is de waarde van de kavel met de opstal de kern waar het om draait. Zeg maar: grond en stenen. Deze kavel en opstal zijn zeker belangrijk, maar een zeker zo groot belang kent KockvanBenthem Makelaars toe aan het woonplezier dat een woning biedt. Dat is de meerwaarde waar het uiteindelijk om draait. KockvanBenthem Makelaars wil een sleutelrol innemen in het zoeken naar woonplezier. 'Het sleutelgat uit ons logo is dan ook de essentie van ons bedrijf.'
 
De specialisten bij KockvanBenthem Makelaars zijn 'door en door de wol geverfd' en hebben dit woonplezier als uitgangspunt voor zowel de verkopende als de aankopende partij. Dit woonplezier is gebaseerd op meerdere punten. Alles begint met hoe de woning overkomt, 'hoe smoelt ze'. Daarna spelen grootte van kavel en woning, indeling van de woning en gebruiksmogelijkheden een grote rol. Verder zijn er nog de bouwtechnische staat, de omgeving. de financiering mogelijkheden enz..
 
KockvanBenthem Makelaars heeft een grote ervaring en deskundigheid op dit vlak. Ze is bovendien op de hoogte van alle juridische bouwkundige, milieutechnische aspecten en overige voorwaarden waar een aankoop aan moet voldoen. Wel zo zeker voor u.
 
Er wordt een woning gezocht die zoveel mogelijk aan uw wensen voldoet en dus ook binnen het financiële kader valt. Als makelaar ben je minder emotioneel betrokken, nuchterder bij de aankoop van een woning. Daarom is KockvanBenthem Makelaars bij een aankoop een betere onderhandelaar. En die winst is voor u.
 
Waarom een aankoopmakelaar
Met een aankoopmakelaar…
=         sluit u veel risico's uit en u heeft geen rompslomp
=         betaalt u, door professionele onderhandeling, een lagere koopsom
=         krijgt u een beter inzicht in de waarde en bouwkundige staat van de woning
=         voorkomt u juridische valkuilen
=         hebt u tijdswinst en krijgt u doorlopend het juiste advies
=         bent u verzekerd van een zorgvuldige eindoplevering, voorafgaand aan de eigendomsoverdracht
=         geniet u de juiste ondersteuning bij eventuele (verborgen) gebreken achteraf.

Ik wil een afspraak