Verkoopbegeleiding

Wanneer u uw woning wilt verkopen komt er veel op u af. Er moet een vraagprijs worden bepaald, de woning moet op Funda en potentiële kopers willen de woning bekijken. Voor de meeste mensen is dit geen dagelijkse kost. Dan is het verstandig om ervaring en aanpak van KockvanBenthem in te schakelen. Wij nemen u het werk uit handen en staan u, met volledige inzet bij gedurende het hele verkoopproces voor een optimaal resultaat.

Wij maken het verschil
Wij verkopen uw huis graag samen met u. Wij geloven in een persoonlijke benadering. Wanneer u ons inschakelt, maken we samen met u een verkoopplan. Hierin leggen we vast hoe we willen komen tot een succesvolle verkoop van uw woning. We geven een eerlijk en transparant waardeadvies en bepalen gezamenlijk de vraagprijs voor uw huis. Deze samenwerking is voor ons van groot belang; het is de sleutel tot een succesvolle verkoop. In het hele verkoopproces hebben we steeds contact om u te informeren over het verloop en te overleggen over de volgende stap. We zorgen dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd. Met onze eigen tools vinden we voor ieder pand een passende manier om de belangstelling van potentiële kopers te wekken.

Met KockvanBenthem Makelaars heeft u de grootste kans om uw woning met het beste resultaat te verkopen:

  • Veel verkooptransacties
  • Aandacht voor uw persoonlijke verhaal / situatie
  • Beste onderhandelingsresultaat
  • Ruime etalage in centrum
  • Altijd duidelijk en eerlijk advies
  • Volledige inzet voor optimaal resultaat
  • Onderaan de streep het maximale; dat telt
  • Groot netwerk waarmee u uw voordeel kunt doen

Onderhandelen
Hebben we een koper? Dan zetten we onze onderhandelingservaring in om voor u de hoogst haalbare verkoopprijs te realiseren. Als dat is gelukt, stellen we een waterdicht koopcontract op en begeleiden we u tot en met de juridische en financiële afwikkeling. 

Uiteindelijke resultaat
We zijn van mening dat de meerwaarde van een makelaar zich pas uitwijst als bekend is wat de opbrengst “onder aan de streep is”. Resultaten uit het verleden geven uiteraard geen garantie voor de toekomst, maar we kunnen u met onafhankelijk door de NVM opgesteld materiaal laten zien dat we meestal een hoger resultaat boeken dan onze concurrenten! We huldigen het standpunt dat we makelaar zijn en geen provisie jagers, en daar zijn we trots op!

Interesse?
Bent u benieuwd wat we kunnen betekenen of wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning? Bel of mail ons gerust, dan maken we een persoonlijke en vrijblijvende afspraak en ervaart u onze unieke aanpak.