Wonen in Duitsland

Wonen in Duitsland….. voor velen een aantrekkelijk alternatief voor het kopen van een woning in Nederland. Is het niet vanwege de typische Duitse gezelligheid, dan is het zeker vanwege de aantrekkelijke prijzen voor onroerend goed. In Duitsland liggen de prijzen van woningen, of kavels over het algemeen beneden de bedragen die in Nederland voor vergelijkbare objecten worden gevraagd. Uiteraard gaat u bij een verhuizing naar het buitenland niet over één nacht ijs. Met alleen het kopen van een woning in Duitsland bent u er niet. Er komt veel kijken bij het wonen in Duitsland. Mocht u dit overwegen, dan verdient het aanbeveling dat u zich goed van tevoren informeert en zich laat begeleiden. Vanuit onze vestiging in Bad Bentheim zijn we actief op de Duitse markt en hebben we ons gespecialiseerd in verhuizen naar Duitsland. Onze 'Duitsland adviseur' kan u volledig ondersteunen en begeleiden bij deze grote stap. Dankzij de jarenlange ervaring, is hij een betrouwbare specialist op dit gebied. 

Zaken waarin we u kunnen adviseren zijn ondermeer:
· Voorlichten over de sociale aspecten van verhuizen naar Duitsland. Over zaken als verzekeringen, pensioen, kinderbijslag e.d. 
· Voorlichten en begeleiden in het samenstellen van een woning, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Uw woonplezier. 
· Begeleiden in de procedure bij de Duitse overheden 
· Begeleiden in uw zoektocht naar een bestaande woning, of een vrij bebouwbare kavel 
· Begeleiden bij de verkoop van uw huidige woning. 

Bent u geïnteresseerd in uw woonplezier op een riante kavel tegen een aantrekkelijke prijs in Duitsland? Neem dan contact op via telefoonnummer 0049 (0)5922 777 073, of via info@kvbm.de en kijk welke voordelen wonen in Duitsland u kan opleveren! 

Klik hier voor het aanbod.

Ik wil een afspraak