Huurwoning

1. U bent op zoek naar een huurwoning, of zoekt het actuele huurwoning aanbod
2. U wilt een woning deugdelijk verhuren
3. U zoekt een inschrijfformulier voor een huurwoning.

Het actuele aanbod van onze huurwoningen
Klik hier voor het overzicht van de huurwoningen die KockvanBenthem Makelaars op dit moment in portefeuille heeft. Laat u zich bij de keuze niet alleen leiden door de uiterlijke kenmerken als ligging, de bouw, grootte, huurprijs e.d.. U gaat er in wonen. De mate waarin de woning u woonplezier biedt is zeker zo belangrijk. 

U wilt u een woning verhuren
Als u uw eigendom aan een ander verhuurt, dan wilt u tijdig betaald worden. U wilt bovendien huurders die uw eigendom net zo behandelen als uzelf zou doen. En u wenst voldoende zekerheid dat er niets wordt afgebroken of vernield. U wilt in elk geval geen huurders met een dubieus heden- en/of verleden, u wilt geen wietkwekerij in uw pand, u wilt geen buitensporige hoge onderhoudskosten. U wenst wel een waarborgsom.

KockvanBenthem Makelaars heeft ervaring in het verhuren van andermans eigendom, wij weten wat u wenst en hebben de juiste mensenkennis en tools om malafide huurders te weren. 

Wij laten huurders altijd onderstaande gegevens aanleveren:
· Verhuurderverklaring
· Geldig legitimatiebewijs
· Inkomensgegevens en/of recente salarisstrook
· Uittreksel G.B.A., het woonverleden van de afgelopen 10 jaar (maximaal 4 maanden oud zijn)
· Bewijs van goed gedrag.

Daarnaast zullen kandidaten een uitgebreid screeningsformulier moeten invullen met vragen als: Heeft u huisdieren, zo ja, wat, hoeveel e.d.. Hoe is de gezinssamenstelling? Een uitgebreide versie is hier te downloaden. Alle overige zaken regelen we ook. Zaken als juridische afwikkeling waaronder het opstellen van de huurovereenkomst, de oplevering, opleverrapportage, opname van meterstanden. In dit proces is de snelheid de verhuur te realiseren niet altijd het belangrijkste. Het belangrijkste, dat voor ons telt, is dat we de juiste huurder voor u vinden. KockvanBenthem Makelaars is er alles aan gelegen grote risico’s, die verhuren met zich meebrengt, tot het uiterste te beperken. KockvanBenthem Makelaars wil de sleutel tot uw verhuursucces zijn. 

U zoekt een vragenformulier voor een huurwoning
Klik hier voor ons vragenformulier.

Ik wil een afspraak