KockvanBenthem

KockvanBenthem is een ervaren speler op de Twentse woningmarkt. Han van Benthem en Bert Kock hebben in 2000 het fundament gelegd voor onze makelaardij. We combineren Twentse nuchterheid met stevige ervaring op de woningmarkt. Al vele jaren helpen we mensen bij het kopen of verkopen van hun woning. Hierbij gaan we voor maximaal woonplezier en een optimale prijs. En dat werkt: we zijn meestal de makelaar met de hoogste netto opbrengst van allemaal. 

Persoonlijk
Wij helpen u graag om uw nieuwe thuis te vinden. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak. We verdiepen ons in uw wensen en mogelijkheden en helpen u de keuzes te maken die passen bij uw situatie. Samen met u zoeken we uw droomhuis of bepalen we het plan om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. Omdat we een compact kantoor hebben zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Deze goede samenwerking is niet alleen plezierig, maar ook heel succesvol.

Ontzorgen
Wanneer uw huis te koop staat, heeft u vaak veel aan uw hoofd. U zoekt wellicht naar een nieuwe plek, moet financiële beslissingen nemen en een verhuizing voorbereiden. Dan is het goed te weten dat wij u zoveel mogelijk zaken rond de verkoop uit handen nemen. Of het nu gaat om de planning van bezichtigingen, het organiseren van een open huis of het opstellen van een koopcontract; wij regelen het! Door onze jarenlange ervaring op de woningmarkt kunnen we snel en efficiënt deze zaken regelen. Daar heeft u geen omkijken meer naar.  

Eerlijk
KockvanBenthem staat voor een eerlijk advies. We zetten al onze kennis en ervaring in om u te helpen. We wijzen u eerlijk op aandachtspunten in uw woning en komen met een realistische vraagprijs. We zijn helder en transparant in onze werkwijze, zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Geen luchtkastelen, maar Twentse nuchterheid en gezond verstand. Daar heeft u het meeste aan!  

Kwaliteit
KockvanBenthem is een kwaliteitsmakelaar. We zijn aangesloten bij de NVM, de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Dit geeft u een aantal garanties op het gebied van deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Onze makelaars zijn geregistreerd als Makelaar/Taxateur bij VastgoedCert. Deze registratie toont aan dat wij onze vakkennis op orde hebben en up-to-date houden. Een woning kopen is een flinke beslissing en daarbij kunt u op onze deskundigheid vertrouwen. Laat ons de sleutel zijn tot uw woonplezier.  

Wilt u een unieke ervaring? Neem dan contact met ons op!