Koopbegeleiding

Bent u op zoek naar een andere woning? Dan bent u bij ons aan het goede adres. De makelaars van KockvanBenthem hebben jarenlange ervaring op de Twentse woningmarkt. We weten wat er te koop is en waar u op moet letten. De meeste mensen kopen maar enkele keren in hun leven een huis, maar voor ons is het dagelijks werk. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u te helpen bij uw belangrijke aankoop!

Wat kunnen wij voor u doen tijdens uw zoektocht?
  • Waardebepaling: Wat is de juiste waarde en hoe gaan we de onderhandeling in?
  • Onderhandelen: Welke aanpak geeft het beste resultaat?
  • Afhandeling: Wat in jouw belang moet worden opgenomen in de koopakte?
  • Controle: Gaat de voortgang zoals afgesproken? Wij bewaken de termijnen voor u!
  • Oplevering: De laatste stap bij de aankoop, is alles conform afspraak?
Op zoek naar een nieuw thuis

Een huis kopen is een grote beslissing. Kunnen we hier de komende jaren vooruit? Betalen we niet te veel en zijn er geen verborgen gebreken? De makelaars van KockvanBenthem stellen uw wensen centraal, omdat we willen dat uw huis een thuis wordt. Wij zijn er voor u om dit huis te vinden. Samen kijken we naar wat je belangrijk vindt en zoekt in een nieuwe woning. Deze wensen vertalen we naar het juiste huis, maar kijken toch kritisch naar de prijs, de bestemmingsplannen en naar de technische- en omgevingsfactoren. Bij een ‘match’ zullen we samen de woning bezichtigen. Daarna bespreken we je wensen opnieuw en starten we al dan niet het koopproces. We gaan de onderhandelingen in met de kennis van de actuele huizenprijzen. En als ervaren onderhandelaars gaan we voor de scherpste koopprijs.

Interesse?
Bent u benieuwd wat we kunnen betekenen of wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning? Bel of mail ons gerust, dan maken we een persoonlijke en vrijblijvende afspraak en ervaart u de sleutel tot uw woonplezier.