Wonen in Duitsland

Volop ruimte, aantrekkelijk geprijsd onroerend goed en dat op minder dan 20 kilometer van Oldenzaal! Overweegt u een woning te kopen in Duitsland? KockvanBenthem Makler GmbH is gespecialiseerd in verhuizen van en naar Duitsland. Vanuit onze vestiging in Bad Bentheim zijn we actief op de Duitse markt. En als één van de weinige makelaars in Nederland en Duitsland aangesloten bij de NVM Nederland en in Duitsland bij IVD (Immobilien Verband Deutschland). We weten niet alleen veel van de woonmarkt van onze oosterburen, maar kennen ook de verschillen tussen Nederland en Duitsland als het gaat om regelgeving rond verzekeringen, pensioen en sociale zekerheid. Onze Duitslandspecialist vertelt u graag meer over de mogelijkheden van de Duitse markt.

Wanneer u uw keuze hebt gemaakt om de grens over te steken, begeleiden we u graag bij het zoeken naar een geschikte woning. Zoekt u een bestaand huis of wilt u zelf bouwen op een vrije kavel? KockvanBenthem Makler GmbH kent de weg op de Duitse woningmarkt en laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn. We kunnen u ook begeleiden in de procedure bij de Duitse overheden.

Benieuwd of het iets voor u is? Op www.kvbm.de vindt u ons aanbod van huizen in Duitsland. We snappen dat een verhuizing over de landsgrenzen een spannende stap is. Bij KockvanBenthem kunt u rekenen op deskundige begeleiding, in het Nederlands en Duits, bij deze stap. Dat is een rustig gevoel! 

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek gerust contact op met onze vestiging in Bad Bentheim via telefoonnummer 0049 (0)5922 777 073, of viinfo@kvbm.de en kijk welke voordelen wonen in Duitsland u kan opleveren!