Nieuwbouwplan Langs de Lijn Project is gerealiseerd.

7576 WS, Oldenzaal
van € 310.000,- tot € 320.000,- v.o.n.

Beschrijving

Nieuwbouwplan Langs de Lijn is gelegen aan de westelijke buitenrand van Oldenzaal. 6 aantrekkelijke riante herenhuizen, type half vrijstaand met grote garage, zullen hier verrijzen. De woningen worden op robuuste en traditionele wijze gebouwd. Met de diverse koper opties kun je de woning op maat vormgeven. Jouw woning, jouw thuis! Een thuis dat past bij jouw manier van leven.

De Herenhuizen
Heerlijke ruime woonvertrekken dat is de basis van deze aantrekkelijke herenhuizen. Wil je de woonkamer of keuken aan de voorzijde of andersom? De basis van de woning met 12.00 bij 6.50 meter is zeer groot en dus is beide mogelijk en dat ook nog zonder extra kosten. De keuken is qua afmeting een aangename leefkeuken met mogelijkheden voor een kookeiland of een enorme eettafel, om bijvoorbeeld lekker te borrelen met je familie of vrienden.

Je beschikt standaard over een naar de garage, zodat je gewoon achterom kunt komen. Ook de garage is royaal bemeten met 24 m2. Een bijkeuken of chillroom kan dan ook zeer eenvoudig worden gemaakt, wat een mogelijkheden!

De 1e verdieping telt 3 grote slaapkamers en ook de badkamer is een ruime complete badkamer van 11 m2. De grootste slaapkamer heeft een heuse inloopkast, hoe chique wil je het hebben?

De 2e verdieping heeft nog eens ruimte voor een 4e en ook een 5e slaapkamers. Daarnaast is er nog een technische ruimte aanwezig.

De woningen worden gebouwd inclusief badkamerinrichting en toiletinrichting. Natuurlijk heeft elke woning een ruime eigen oprit. De tuinen zijn gesitueerd op het westen dus dat wordt genieten van de heerlijke avondzon.

Enkele highlights:
* Kavels vanaf 316 - 324 m2
* Riant met een inhoud van 735 m3.
* Gebruiksoppervlak 189 m2.
* Onderhoudsarm en duurzaam.
* Traditioneel gebouwd, gebakken pannen, hardhouten trap en kunststofkozijnen.
* Standaard vloerverwarming begane grond
* Standaard openslaande tuindeuren met zijlichten

KORTOM EEN FANTASTISCHE LOCATIE MET KWALITEITSWONINGEN WAARIN U ZICH THUIS VOELT!

Planning
Zie je jezelf al op deze fantastische plek wonen in zo’n riant herenhuis? Dan kunnen wij zeer concreet zijn, vergunningen zijn aangevraagd en de bouw kan van start gaan, zodra 4 woningen zijn verkocht.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 189 m²
Perceeloppervlakte 300 m²
Inhoud 735 m³
+ Lees meer

Objecttypen

Langs de Lijn

van € 310.000,- tot € 320.000,- v.o.n.
Gebruiksoppervlakte wonen 189 m²
Perceeloppervlakte 300 m²
Aantal woningen 6
Start bouw woensdag 6 november 2019
Start oplevering vrijdag 6 november 2020