Weidemolen, De Lutte

7587, De Lutte
vanaf € 260.000,- v.o.n.

Beschrijving

Ontspannen wonen op Luttemolenveld.

De Luttermolen is een kleinschalig woonproject in De Lutte, een gemoedelijke plek aan de rand van Twente. Hier woon je – in tegenstelling tot de stad – ruim, schitterend en dicht bij groen. Want waar grote steden als Hengelo en Enschede op zo'n 20 minuten van jouw nieuwe twee-onder-één-kapwoning liggen, stap je eenmaal buiten vlot de natuur in. De perfecte thuisbasis voor jonge kinderen, blije honden en een ontspannen leven.

De verkoop start al dit jaar! Wil jij er als eerste bij zijn? Schrijf je dan nu in. Jij wordt dan als eerste benaderd nog voor de verkoop zal starten!

Verkoopprijzen vanaf € 260.000,- v.o.n.
+ Lees meer

Omgeving

wandelen, fietsen en spelenDe LutteWonen op De Luttermolen is voor ieder die op zoek is naar een ruime familiewoning in een ontspannen omgeving. Stap naar buiten en waan je in een oase van bloeiende bomen, kleurrijke flora en open velden. De plek is bij uitstek geschikt voor een relaxte boswandeling, inspirerende rondjes met de hond en buitenspelende kinderen. Geniet van een onbezorgd leven op dit idyllische plekje aan de rand van het schitterende Twente. winkels, scholen & sportenIn de buurtWaar je voor uitgebreide shopsessie's in 25 minuten naar de bruisende binnenstad van Enschede of Hengelo rijdt, vind je in de buurt tal van essentiële winkels, sportclubs en basisscholen. Zo liggen de Spar, Albert Heijn en Jumbo binnen 15 minuten rijden van jouw nieuwe woning en fiets je in 5 minuten naar basisschool de Plechelmus. Een avondje uit? Restaurants de Bloemenbeek en de Twentsche Taveerne liggen om de hoek. Daarbij bevinden ook voetbal–, handbal– en tennisclubs zich op enkele minuten van De Luttermolen – ideaal!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Inhoud 1-99 m³
+ Lees meer