Ootmarsumsestraat | Stad-S Project is gerealiseerd.

7572 ZE, Oldenzaal Project website
van € 282.500,- tot € 317.500,- v.o.n.

Beschrijving

STAD-S HEERLIJK CENTRAAL WONEN IN OLDENZAAL

Aan de rand van de Oldenzaalse binnenstad, op de hoek van de Eschstraat en de Ootmarsumsestraat is het nieuwe plan Stad-S gelegen. Hier verrijzen 11 moderne woningen, waarvan 5 middenwoningen en 6 hoekwoningen, op een zeer fraaie locatie in Oldenzaal, dicht bij alle voorzieningen maar toch rustig gelegen. Met recht een unieke kans voor Stad-Smensen!

De woningen zijn aangenaam licht en ruim met een inhoud van 427 – 481 m3. De kavel zijn van 100 - 150 m2.

Koopsommen vanaf € 282.500,-- - 317.500,-- V.O.N.

Achter de woningen is een mandelig (gezamenlijk) terrein gelegen dat eigendom wordt van alle woningen samen. Dit terrein biedt toegang tot 11 parkeerplaatsen en 11 bergingen die bij de woningen horen. Daarnaast komen hier 11 garageboxen. De parkeerplaats en de berging zijn onlosmakelijk onderdeel van de woning. De garageboxen worden los van de woningen verkocht aan de bewoners van de woningen of derden. Doordat de buitenberging op het achterterrein staat kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte in uw tuin. Ook biedt deze opzet de mogelijkheid voor een carport boven de parkeerplaats!

De locatie
In minder dan 5 minuten lopen kunt u in hartje Oldenzaal een terrasje pakken. De boodschappen haalt u om de hoek bij Jumbo Kuipers, en ook Stadstheater de Bond, diverse scholen en medische voorzieningen liggen in de nabijheid. En wat te denken van het verse brood bij de buurman, Bakkerij Wantia & Pa.
De locatie is daarnaast ook gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Binnen 7 minuten rijdt u op de snelweg A1, en de uitvalswegen richting Ootmarsum, Denekamp en de Lutte zijn zelfs nog dichterbij. Nieuwbouwplan Langs de Lijn is gelegen aan de westelijke buitenrand van Oldenzaal, 6 aantrekkelijke riante herenhuizen, type 2^1-kap met grote garage zullen hier ontstaan. De woningen zullen op robuuste en traditionele wijze worden gebouwd. Met de diverse koper opties kun je de woning verder op maat vormgeven. Jouw woning, jouw thuis! Een thuis dat past bij jouw manier van leven.
De geschiedenis
De locatie van Stad-S is een plek met geschiedenis. De hoek van de Ootmarsumsestraat met de Eschstraat is van oudsher zeer bekend in Oldenzaal. Niet in de laatste plaats door hobbyhuis Kaptein, waar vrijwel elke Oldenzaler in het verleden wel eens naar binnen is gestapt op zoek naar materiaal of advies voor hun hobby of klus.
Energiezuinig…
De woningen van Stad-S zijn energiezuinig, gasloos en standaard voorzien van vloerverwarming en PV-panelen. U bent daarmee verzekerd van een lage energierekening en het is ook nog eens goed voor het klimaat. Helemaal klaar voor de toekomst!
… en onderhoudsarm
Bijkomend voordeel van wonen in Stad-S: door de toepassing van traditionele bakstenen, keramische dakpannen, kunststof kozijnen en onderhoudsarm plaatmateriaal bent u de komende jaren verzekerd van weinig onderhoud.

Wonen naar wens
Uiteraard bestaat in Stad-S de mogelijkheid om de nieuwe woning naar uw wensen aan te passen. Populaire opties hebben we alvast voorbereid, maar mocht u iets anders willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bekijken graag samen met u welke mogelijkheden er zijn.

Keuken en badkamer
De woning wordt standaard voorzien van tegelwerk en sanitair in de badkamer en het toilet. Hiervoor gebruiken we in de basis neutrale kleuren. Zo zijn de vloertegels antraciet en de wandtegels wit. Je wordt in de gelegenheid gesteld om andere tegels en of sanitair te kiezen in een door ons aan te wijzen showroom.
De woning wordt opgeleverd zonder keuken. Deze kiest je zelf bij een leverancier naar keuze. Zodoende kunt je de woning geheel naar eigen smaak inrichten.

Planning
Zie je jezelf al op deze fantastische plek wonen in een prachtige Stad-Swoning?
Dan kunnen wij zeer concreet zijn, zodra 70% is verkocht zullen de voorbereidende werkzaamheden van start gaan.

SWK-garantie
De woningen worden gebouwd onder SWK-garantie. Dit biedt je de zekerheid dat er voldoende garantie wordt geboden op de gebruikte materialen en uitvoeringsmethoden en dat de woning zonder meerkosten afgebouwd wordt, mocht er tijdens de bouw iets met de aannemer gebeuren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een standaard SWK aannemingsovereenkomst waarin de belangen van zowel de koper als de aannemer in evenwicht zijn.

De voordelen van nieuwbouw
De aankoop van een nieuwbouwwoning biedt vele voordelen. Zo kunt je de woning geheel naar eigen smaak inrichten. De woning wordt gebouwd volgens de nieuwste eisen en inzichten en je bent de eerste jaren verzekerd van weinig onderhoud. En ook de buren zijn de eerste bewoners van hun woning wat vaak zorgt voor een goede sfeer en een sterke onderlinge verbondenheid.
En vergeet vooral het gunstige energieverbruik van een nieuwbouwwoning niet. Dit betekent lagere maandlasten door een lagere energierekening.

Verkoop- en toewijzingsprocedure
Op vrijdag 7 februari 2020 tussen 16:30 – 18:30 uur gaat de verkoop van Stad-S van start op het kantoor van KockvanBenthem Makelaars, Bisschopstraat 18 te Oldenzaal. Daar is alle informatie beschikbaar om een goed beeld te krijgen van de diverse mogelijkheden, zoals de brochure, von prijslijst en de inschrijfprocedure. De makelaars en de ontwikkelaar zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Tot en met maandag 17 februari 12:00 uur kun je jouw voorkeur voor één of meerdere woningen bij ons kenbaar maken via het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier wordt verstrekt op 7 februari en is daarna te verkrijgen bij KockvanBenthem Makelaars of te downloaden via de website www.stads.nl. Je kunt het ingevulde inschrijfformulier mailen naar info@kvbm.nl of inleveren bij:
KockvanBenthem Makelaars
Bisschopstraat 18
7571 CZ Oldenzaal
Tel: 0541-522022
info@kvbm.nl

Documentatie
De brochure inclusief prijslijst is vanaf de start verkoop beschikbaar, zowel in hardcopy als digitaal. Het inschrijfformulier is vanaf zaterdag 8 februari 2020 digitaal te vinden op de website www.stads. nl

Vragen?
Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met KockvanBenthem Makelaars op telefoonnummer 0541-522022.

KORTOM EEN SUPER WOONSPOT MET KWALITEITSWONINGEN WAARIN JIJ JE ZEKER THUIS VOELT!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 112-126 m²
Perceeloppervlakte 100-161 m²
Inhoud 427-481 m³
+ Lees meer

Objecttypen

Type A

van € 282.500,- tot € 299.000,- v.o.n.
Gebruiksoppervlakte wonen 112 m²
Perceeloppervlakte 100-150 m²
Aantal woningen 9