Project GOUD | Zilverschoon

7577 CD, Oldenzaal Project website
+1

Beschrijving

Verkoop Project GOUD! Wij verkopen namens Aannemersbedrijf Niehof dit kleinschalige nieuwbouwplan bestaande uit 1 semi-bungalow en 3 eengezinswoningen, allen met een eigen berging. Duurzaam en energiezuinig gebouwd!

Project GOUD zal worden gerealiseerd op een heerlijke woonplek in Woonwijk de Essen, aan de Zilverschoon 248 – 254 in Oldenzaal. Kavels vanaf 114 - 198 m2.

Aannemersbedrijf Niehof zal in oktober van dit jaar nog gaan starten met de bouw van Plan Goud.

De aannemer kan en wil nu geen verkoopprijzen vaststellen. Dit door de dagelijks stijgende kosten van bouwmaterialen, energieprijzen en de risico’s die zowel in de prijs als de leveringstijd zitten. Daarom heeft de aannemer besloten om de woningen pas te verkopen als ze gereed.

De verwachting is dat de woningen in de zomer van 2023 zullen worden opgeleverd. De start verkoop van de woningen zal dan ook in de zomer van 2023 zal plaatsvinden. Op dat moment zullen ook de verkoopprijzen bekend zijn. 

Uiteraard zullen wij je te zijner tijd via onze socials voorzien van een update van de bouwwerkzaamheden.

Laat ons weten als je belangstelling hebt! Stuur een mailtje naar ons kantoor en je ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de start verkoop in de zomer van 2023.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 104-109 m²
Perceeloppervlakte 114-198 m²
Inhoud 409-432 m³
Datums
Start bouw vrijdag 7 oktober 2022
Start oplevering maandag 2 oktober 2023
+ Lees meer