Maurits Veste, Oliemolenstraat Oldenzaal Project is gerealiseerd.

7573 PC, Oldenzaal
vanaf € 350.000,- v.o.n.

Beschrijving

20 luxe koopappartementen Maurits Veste! Nog 1 beschikbaar, bouwnummer 13!

Dit luxe appartementengebouw met 20 hoogwaardige koopappartementen wordt door Goossen Te Pas Bouw gerealiseerd op unieke en markante locatie hoek Oliemolenstraat / Bentheimerstraat in Oldenzaal.

Wonen in Maurits Veste staat voor: Wonen met veel comfort tussen de natuur en het gezellige centrum van Oldenzaal met alle voorzieningen binnen handbereik. Zo wandelt u binnen enkele minuten het centrum in. Liever de rust en de natuur in? o.a. de Tankenberg, Kalheupinkpark en Rhododenronlaan zijn lopend of fietsend binnen afzienbare tijd te bereiken.

De oppervlaktes van de appartementen variëren vanaf ca. 106 m² tot ca. 123 m² en de appartementen worden o.a. voorzien van 2 riante slaapkamers, royale balkons op het westen, een luxe badkamer, een eigen overdekte parkeerplaats en een berging. Twee penthouses worden ook nog eens voorzien van riante dakterrassen.

De Maurits Veste wordt gebouwd met vakmanschap en oog voor detail en duurzaamheid. De appartementen worden verwarmd door middel van een warmtepomp met vloerverwarming, dus zeer energiezuinig en erg comfortabel.

Welk appartement kiest u?
De Maurits Veste telt vier bouwlagen met zes appartementen op de begane grond, zes op de eerste verdieping, vijf op de tweede verdieping, waarvan het hoekappartement beschikt over een dakterras van 20 m² en drie penthouses, waarvan tevens 2 met een dakterras.

Collegiaal met Weusthuis Makelaardij
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 105 m²
+ Lees meer