‘KockvanBenthem kent de vraag van de klant. De kijkers waren écht op zoek naar een huis als het onze.’

Sandra oude Sanderink en haar man Bert waren helemaal niet van plan om te verhuizen, maar toen ze op internet een huis zagen op Luttermolen begon er toch wat te kriebelen. “Ik zag de link op facebook. Een uur later stuurt Bert mij een berichtje met dezelfde link”, lacht Sandra. “Uiteindelijk bleek dat huis het niet te zijn voor ons, maar onderweg kwamen we langs een bouwkavel. Dat kan natuurlijk ook, bedachten we. Thuis besloten we eerst te kijken of we ons huis aan de Karel Doormanstraat in Oldenzaal konden verkopen.”

Bert en Sandra nodigde drie makelaars uit voor een vrijblijvend gesprek. “KockvanBenthem sprong eruit door hun kennis van de lokale markt en hun uitstekende service. Ze namen uitgebreid de tijd voor ons en kwamen met een goede onderbouwing tot de vraagprijs. In eerste instantie hadden we wat twijfels of de vraagprijs wel haalbaar was. ‘Geen punt’, zei Han. ‘Ik stuur mijn collega Bob langs, dan laten we die ook eens kijken.’ Dat is een extra service die we echt hebben gewaardeerd. Ook Bob kwam op deze vraagprijs. En ze kregen gelijk, want we hebben het voor de vraagprijs verkocht!”

De verkoop ging vlot. “Natuurlijk, het is een mooi huis en de foto’s waren prachtig. Maar vooral de unieke lokale marktkennis van KockvanBenthem heeft bijgedragen aan de geslaagde verkoop. Zij hebben mensen die op zoek waren naar een woning gewezen op ons huis. Omdat ze de vraag van hun klant goed kennen, kwamen er kijkers die ook echt op zoek waren naar een huis als het onze. Zo hebben we het vlot en voor een goede prijs verkocht.” Sandra is heel tevreden over het proces. “Het liep allemaal prima. Ik kan KockvanBenthem echt aanraden!” 

Bert & Sandra Oude Sanderink, Oldenzaal