‘We voelden ons thuis bij KockvanBenthem’

Paul en José Morselt verhuisden van een eengezinswoning naar een nieuwbouwappartement in het centrum van Oldenzaal. KockvanBenthem begeleidde de verkoop van hun oude woning, hielp bij de aankoop van het nieuwe appartement én zorgde voor een huurappartement om de periode tussen de twee woningen te overbruggen. “KockvanBenthem heeft ons geweldig geholpen!”

“We hadden een fijn huis in het centrum van Oldenzaal, maar we worden wat ouder en wilden graag gelijkvloers gaan wonen. Daarom besloten we onze woning te koop te zetten. KockvanBenthem was voor ons een logische keuze. Ze staan goed bekend en hebben ruime ervaring. Dat gaf een vertrouwd gevoel. Ze hebben de verkoop van ons huis goed begeleid; ze hielden ons op de hoogte van de vorderingen en belden altijd om door te nemen hoe een bezichtiging was gegaan. Uiteindelijk hebben we het huis boven de vraagprijs verkocht, een prima resultaat!
Toen ons oude huis verkocht was, konden we doorpakken met de aankoop van ons appartement. Via KockvanBenthem vonden we een appartement in het nieuwbouwcomplex Hoge Haer. Helaas liep de bouw vertraging op en moesten we anderhalf jaar overbruggen tussen de verkoop van ons oude huis en de oplevering van ons nieuwe appartement. KockvanBenthem heeft ons in die tijd geweldig geholpen. Ze vonden een fijn huurappartement waar we die periode konden wonen. De begeleiding die ze boden was uniek! Dat heeft ons echt positief verrast. Inmiddels zitten we zo’n twee maand in het Hoge Haer en het bevalt ons hier uitstekend. Het is heerlijk ruim, en dat middenin de stad. We zijn er erg blij mee.
Ik kan KockvanBenthem zeker aanraden als makelaar. We zochten een betrouwbare partij die de zaken voor ons zou regelen. Dat hebben ze helemaal waar gemaakt. Het zijn makelaars met ervaring, een vertrouwd adres. We voelden ons er thuis.”

Paul en José Morselt