‘Bij KockvanBenthem kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan’

“KockvanBenthem heeft al vaker huizen voor ons gekocht en verkocht. De gesprekken zijn altijd heel ongedwongen en direct persoonlijk. Ze denken niet alleen met je mee, maar zorgen er ook voor dat je zelf na gaat denken of dat wat je voor ogen hebt, ook het beste past bij je situatie. Zo waren we jaren geleden op zoek naar een eengezinswoning, maar toen mevrouw Knaap ons geheel vrijblijvend een appartement liet bezichtigen, waren we verkocht en hebben we jarenlang met veel plezier in een appartement gewoond.

Dit jaar waren we in het eindstadium van de aankoop van een woning in Denekamp, dus de hoogste tijd om ons eigen huis aan de Vinkenbek in Ootmarsum te verkopen. Uiteraard hebben we geen moment getwijfeld en KockvanBenthem ingeschakeld. Binnen een uur nadat het huis te koop stond, hadden we al een gegadigde!

Helaas kregen we op hetzelfde moment ook te horen dat de koop van ons nieuwe huis op het laatste moment niet doorging. We zijn al wat ouder, dus ‘we zien wel waar we terechtkomen’ was voor ons geen optie. We hebben de verkoop tijdelijk ingetrokken en kregen van KockvanBenthem alle begrip en tijd om na te denken of we wel of niet door wilden gaan met de verkoop. We besloten dat we in ieder geval naar Denekamp wilden verhuizen en ons huis in Ootmarsum wilden verkopen. Ook de tweede keer ging het heel snel en belden ze op met de mededeling dat ze goed en slecht nieuws hadden. Het goede nieuws was dat ze het huis verkocht hadden en het iets minder goede nieuws dat we er over drie weken uit moesten! Dit zorgde weer even voor lichte paniek, maar ook hierbij heeft KockvanBenthem met ons meegedacht. Ze gaven al direct aan dat er altijd een oplossing is en we niet op straat zouden komen te staan. Gelukkig hebben we zelf iets gevonden waar we totdat ons nieuwe huis klaar is terecht kunnen, maar het idee dat KockvanBenthem altijd een oplossing achter de hand zou hebben, was heel prettig.

Tijdens onze zoektocht in Denekamp is ons wel opgevallen dat de betrokkenheid en het persoonlijke contact echt uniek is. Alles gebeurt in overleg, waardoor we nooit voor onaangename verrassingen kwamen te staan. Als er toch iets onverwachts gebeurde, dachten ze met ons mee en zorgden ze voor een oplossing. We hebben vrienden aangeraden om met hen in zee te gaan en ook zij zijn ontzettend tevreden.”

Alphons van der Lely & Theo Groothuis