“Bij KockvanBenthem pakken ze snel door, maar durven ze ook te onderhandelen”

Erwin en Carole Brookhuis

“We waren toe aan de volgende stap en wilden gaan samenwonen. We hebben allebei al langere tijd een baan en wilden graag een huis kopen in Denekamp, omdat Max daar woont. Vrienden en familie adviseerden ons om een aankoopmakelaar in te schakelen, zeker in deze tijd. We zijn nog relatief jong en hebben geen ervaring met het kopen van een huis, waardoor je toch snel verkeerde keuzes kunt maken. Via via kwamen we bij Bert Kock van KockvanBenthem terecht. Zonder hem hadden we nooit ons droomhuis kunnen kopen!

Het huis dat we graag wilden hebben stond nog niet op Funda, maar werd op Facebook al wel aangekondigd. Bert heeft meteen doorgepakt, maar niet zonder te onderhandelen. Als je de aankoop zonder makelaar doet en het huis heel graag wil hebben, durf je toch minder snel te onderhandelen. Een aankoopmakelaar weet veel beter welke ruimte er nog is, zonder dat je het risico loopt het huis meteen kwijt te raken. Dankzij het snelle doorpakken én onderhandelen van KockvanBenthem hebben we ons droomhuis voor een mooie prijs kunnen kopen.

Een ander voordeel van een aankoopmakelaar inschakelen, is dat de makelaars onderling elkaar goed kennen. Het ‘ons kent ons’ principe geldt zeker in de makelaarswereld en dat is alleen maar positief en gunstig. Doordat de aankoop- en verkoopmakelaar elkaar zo goed kennen, weten ze wat ze aan elkaar hebben en verloopt het onderlinge contact heel soepel en snel.”

Max Borggreve en Maud Bulthuis