(Assistent) makelaar met ambitie tot doorgroei

(Assistent) makelaar met ambitie tot doorgroei

Ben jij dé (aankomend) makelaar, die op dit moment bijna klaar is met zijn of haar ARMT of KRMT opleiding en staat te trappelen om de praktijk in te gaan?

KockvanBenthem makelaars Oldenzaal zoekt een ambitieuze commercieel medewerker (assistent-) of makelaar voor de binnen- én buitendienst. Het zwaartepunt zal komen te liggen in het volledig en zelfstandig uitvoeren van onze nieuwbouw tak. Er is sprake van een dynamische en zeer gevarieerde werkomgeving in een klein professioneel en gezellig team.

Spreekt jou dit aan? Ben jij klantvriendelijk, flexibel, servicegericht, multi-inzetbaar en leergierig? Dan maken we graag kennis met jou!

KockvanBenthem makelaars

Wij zijn een NVM makelaarskantoor in Oldenzaal van waaruit we ons werkgebied N.O. Twente bestieren. Daarnaast hebben we een kleine vestiging in Bad Bentheim voor Duits o.g.. We werken in Oldenzaal met een team van 2 makelaars, 2 assistent- makelaars, 2 binnendienst medewerkers en een werk student makelaardij. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, verlof regelingen, een goed pensioen, dagelijks lunch, fruit en dergelijke zijn als vanzelfsprekend goed geregeld. We zijn een mooi kantoor dat al meer dan 25 jaar bestaat en waar de klanten graag terug komen. De sfeer is gemoedelijk en soms ook hectisch, omdat er werk te doen is dat niet kan wachten. We hechten veel waarde aan een goed team.

Functie omschrijving

Je gaat als (assistent) makelaar mee in alle processen. Je begint met kantoorwerkzaamheden. Daarnaast zal je worden ingewerkt om zo spoedig mogelijk de nieuwbouw portefeuille over te nemen van een collega die ons kantoor verlaat. Je onderhoudt contacten met aannemers, ontwikkelaars en (potentiële) kopers. Je beheert diverse bestanden en websites en stelt koop- en aanneemovereenkomsten op. Je krijgt de mogelijkheid om door twee ervaren RT / RMT makelaars te worden opgeleid tot (assistent) makelaar. Ambitie en resultaten wordt beloond en jouw carrière en professionele ontwikkeling nemen we serieus.

Wat vragen we van jou?

Je bent ECHT een super gemotiveerde (assistent) makelaar c.q. aankomend makelaar, die weet dat je nog veel en vlot moet leren om in deze functie van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze klanten. Je werkt minimaal 28 uur per week en af en toe zul je ’s avonds of in het weekend moeten werken, zoals bij een start verkoop. Je bent in de eindfase van je ARMT of KRMT opleiding of hebt deze voltooid. Het is een voordeel als je al stage of werkervaring hebt opgedaan in de binnendienst of ARMT werkzaamheden hebt uitgevoerd binnen de makelaardij. Daarnaast is het hebben van relevante juridische en bouwkundige kennis een pre. Je hebt interesse en talent voor het makelaars vak en bent vanzelfsprekend dienstverlenend ingesteld. Je bezit een no-nonsense mentaliteit, bent sociaal en legt gemakkelijk contact, waardoor je ook in ons team past. Je weet mensen commercieel te overtuigen en vindt dat ook leuk. Je bent kwaliteitsgericht en zorgvuldig in je werkwijze en uiteraard communicatief zeer vaardig.

Sollicitatie

Ben jij SUPER enthousiast stuur dan je CV en motivatie naar Han van Benthem (hvb@kvbm.nl). Eerst bellen voor meer informatie is zeker ook mogelijk (Han van Benthem 06 -53 42 9714).

We zien uit naar een kennismaking met jou!