Beschrijving

In woonwijk "de Luttermolen" geheel onderkelderd , uitgebouwd en volledig gerenoveerd vrijstaand woonhuis gelegen aan de grote vijver. Heerlijk genieten in de royale achtertuin en weg kijken over de grote vijver, ultiem genot. Deze woning is uitgerust met drie nette slaapkamers en doordat de woning volledig onderkelderd is, is er veel bergruimte. 

De Lutte kenmerkt zich door de vele gezellige terrasjes en fietsroutes. Dit huis ligt in de directe nabijheid van de plaatselijke winkels en op loopafstand van de gezellige dorpskern van De Lutte. 

Indeling:
Kelderruimte: tussenportaal met daarachter één ruimte welke voor meerdere doeleinden geschikt is.

Begane grond: entree/hal, meterkast, vrijdragend toilet met fonteintje, eethoek, royale woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen en openslaande tuindeuren naar het terras. De nieuwe en luxe L-vormige woonkeuken met eiland is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Door naar de fraaie eethoek, vanuit hier kun je prachtig wegkijken over de grote vijver, genieten! Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken waar zich de Cv-ketel bevindt en de aansluitingen voor wasmachine-/droger. 

Eerste verdieping: overloop, 3 nette slaapkamers waarvan 1 v.v. een vaste kastenwand. De volledig betegelde badkamer mét dakkapel is uitgerust met een ligbad, douchehoek, vrijdragend toilet en wastafel met meubel. 

Tweede verdieping: middels vlizotrap te bereiken (berg)zolder. 

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 2003
* Kaveloppervlakte 795 m² * Woonoppervlakte 203m²
* De woning is geheel v.v. isolerende beglazing.
* Nieuwe Cv-ketel met bouwjaar 2020. 
* In 2021 geheel uitgebouwd en gerenoveerd. 
* Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. 
* Bestemmingsplan: volgens het vigerende bestemmingsplan van de gemeente Losser heeft de woning de bestemming "WONEN".
* Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom vereist!
* Wij hanteren géén ‘verkocht onder voorbehoud’ aangezien verkoper uitsluitend belang heeft bij een verkochte woning. Indien u belangstelling heeft voor dit woonhuis, verzoeken wij u contact met ons kantoor op te nemen voor een eventuele bezichtiging. Indien er al een koop-overeenstemming met een andere kandidaat bereikt is, noteren wij graag uw gegevens zodat wij contact met u op kunnen nemen indien deze koop onverhoopt geen doorgang mocht vinden. 

Disclaimer
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken