Beschrijving

Nieuwbouwplan | Wonen aan het Dinkeldal | 1 bouwkavel door omstandigheden weer beschikbaar!

Kavel 24 | Erve Copshof 2 is een bouwkavel van 445m2. De kavel is gesitueerd op het Zuidoosten.

Wonen aan het Dinkeldal is kleurrijk en verrassend. Fleurige bloemenweiden, eeuwenoude bossen, glooiende heuvels en uitgestrekte zandvlaktes wisselen elkaar af en de Dinkel kronkelt daar dwars doorheen. Het is een geweldig gebied, waar het goede leven nog volop genoten wordt.

Het Plan
Hier, aan de rand van het gemoedelijke Losser, midden in het karakteristieke Twentse land, verrijst | Wonen aan het Dinkeldal. Een kleinschalig project met 30 eigentijdse woningen op een UITZONDERLIJKE plek. Elke woning is net weer even anders, maar samen vormen ze een fraaie toevoeging aan het omliggende, groene landschap. De bouw zal binnenkort opgestart worden.

Kies je woning én je kavel!
Bijzonder aan het plan is, dat de 30 woningen niet gekoppeld zijn aan een kavel. Je kunt dus eerst een woningtype kiezen op kavel 24 | Erve Copshof 2. Heb je je keuze gemaakt, bekijk dan de prijslijst en ontdek wat jouw voorkeur betekent voor de verkoopprijs van je woning. In deze aanmelding is het type Lutterzand op kavel 24 gesitueerd.

Woningtype Lutterzand | Vrijstaande bungalow
De geschakelde bungalows zijn zogenaamde levensloopbestendige woningen. De basis van type Lutterzand is compact met een volledig woonprogramma op de begane grond: een straatgerichte woonkamer, een fijne leefkeuken met schuifpui naar het terras en een slaapkamer en rechtstreekse toegang tot de complete badkamer en een praktische bijkeuken/berging. Optioneel kan er gekozen worden voor 2 extra slaapkamers en een extra badkamer op de verdieping. 

De highlights:
* Voorbereid op een duurzame toekomst? Zeker! Gasloos en voorzien van 8 PV-panelen.
* Aangename vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping
* Alles is nieuw, dus naar eigen smaak af te werken en in te richten.
* De koopsom is vrij op naam (grond + woning), inclusief complete badkamer en exclusief keuken.
* Optimaal geïsoleerd en minimaal energielabel A. Lage energielasten!
* Maximale keuzevrijheid qua indeling.

Informatie:
Wij hebben voor jou de complete informatie met digitale brochure, tekeningen, meer-/minderwerklijst en prijslijst beschikbaar. Laat ons je belangstelling weten en wij zullen je de informatie toezenden. Natuurlijk hebben wij ook een papieren brochure beschikbaar, deze is af te halen bij ons kantoor aan de Bisschopstraat 18 in Oldenzaal.

We zijn benieuwd hoe jij graag wilt Wonen aan het Dinkeldal?! Vraag nu een informatiepakket aan via info@kvbm.nl of neem contact op met ons verkoopteam.

Kenmerken