Beschrijving

Deze duurzame 2 onder 1 kapwoning beschikt over 145 m2 aan woonoppervlakte en 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein. Maximaal woongenot in 3 ruime woonlagen, een volledig geïsoleerde berging (14 m2) en openslaande deuren naar de tuin op het noordwesten?  En dat in de bijzonder groene woonwijk, waar iedereen zich vanaf de eerste dag thuis voelt. Zie jij het al voor je?

Welkom thuis
Je bereikt de voordeur via de oprit die doorloopt tot de berging. Vanuit de ruime hal met separaat toilet en trap naar de 1e verdieping heb je toegang tot de woonkamer aan de voorkant van het huis. Aan de achterzijde vind je de heerlijke woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin. Zo heb je een afgezonderde plek om te relaxen of tv te kijken en een ruimte waar je gezellig dineert. Of dat nu met je gezin of een clubje vrienden is.

Ruimte voor iedereen
Op de 1e verdieping vind je 3 fijne slaapkamers - met ruimte voor een inloopkast in de masterbedroom - en de badkamer voorzien van daglicht en compleet sanitair: een douche, wastafel en toilet. De zolder heeft een techniekruimte voor onder andere de wasmachine en droger, maar is verder nog helemaal naar wens in te delen. Wordt het een thuiswerkplek of logeerkamer. Begin maar vast met dromen.

Enkele Highlights:
*	Compleet inclusief inbouwkeuken & sanitair en tegels!
*	Super mooie woonspot in woonwijk de Graven Es.
*	Dichtbij alle voorzieningen die u nodig heeft. In de buurt zijn onder andere winkels, speeltuinen, scholen en een park.
*	Maximaal duurzame woning.
*	Gasloos met warmtepomp ook om te koelen!

Heb je interesse in een woning in De Graven Es?
Maak je account aan op de projectwebsite nieuwbouw-gravenes.nl en vraag een optie aan op een vrije kavel of meld je als reserve kandidaat!

Kenmerken