Te koop: Bouwnummer, Stadsbleek fase II, laatste fase

€ 345.000,- v.o.n.
Adres: Bouwnummer 31, 7571 CA Oldenzaal
Type object Woonhuis, herenhuis, eind woning
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Onderdeel van nieuwbouwproject Stadsbleek fase II, laatste fase

Notitie

Algemeen

Energiek wonen met een knipoog naar die knusse tuindorpachtige sfeer, dat is waar het in deze nieuwe buurt Stadsbleek om draait!

Een ‘dorpskarakter’ in een hip jasje, waar gezelligheid van verschillende leeftijdsgroepen en kinderen die spelen in de binnenstraten samen gaan. Koffie drinken of bijkletsen op een tuinbankje, je maakt contact, ziet wat er gebeurt, maar hebt bovenal je eigen stadswon... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, herenhuis, eind woning
    Status Beschikbaar
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 16121/3928745
Prijs € 345.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 18 juni 2018
Bouw
Type object Woonhuis, herenhuis, eind woning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Inhoud 649 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 1
CV ketel
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Parkeergelegenheid Parkeerkelder
Heeft een garage Ja

Omschrijving

Energiek wonen met een knipoog naar die knusse tuindorpachtige sfeer, dat is waar het in deze nieuwe buurt Stadsbleek om draait!

Een ‘dorpskarakter’ in een hip jasje, waar gezelligheid van verschillende leeftijdsgroepen en kinderen die spelen in de binnenstraten samen gaan. Koffie drinken of bijkletsen op een tuinbankje, je maakt contact, ziet wat er gebeurt, maar hebt bovenal je eigen stadswoning, waar jouw behoeften centraal staan.

Op deze woonplek kun je straks oprecht trots zijn: bijzonder door de signatuur van de architecten, elk huis zijn eigen identiteit en letterlijk midden in Oldenzaal.

Alles woont en beweegt hier om je heen op minimale afstand of het nu de evenementen zijn in de binnenstad of de OV (bus- en trein)connecties naar een stad als Enschede, allemaal mogelijk vanaf dit ‘crosspoint’ van hotspots.
Vlieg eruit en loop naar de Groote Markt voor een daghap op het terras of naar de warenmarkt ‘s zaterdags voor een verse bos bloemen. Tijd voor jezelf of samen, pak de trein op het nabij gelegen station om een dagje te shoppen!

Woningtype F: 5 herenhuizen aan de Prins Hendrikstraat
Deze ruime herenhuizen bieden een bijzonder uitzicht op de Plechelmus. Elke woning heeft een eigen, extra hoge gevel. De begane grond is 3,70 meter hoog!

Deze door architect Christoph Kohl ontworpen ruime herenhuizen bieden een majestueus uitzicht op de toren van de Plechelmus. Het statige karakter van de architectuur wordt onderstreept doordat elke woning een eigen, extra hoge gevel heeft. Die extra hoogte ontstaat doordat de begane grond een vrije hoogte heeft van maar liefst 3,70 meter. Dat is 1,10 meter hoger dan je meestal ziet bij nieuwbouw. De extra hoogte geeft een geweldig ruimtelijk effect in de woonkamer en keuken. Je tuin ligt op het zonnige zuiden en je auto kun je direct achter je huis parkeren of in de overdekte en afgesloten parkeergarage van Stadsbleek. Doordat de tweede verdieping rondom rechte gevels heeft, kunnen er in je woning wel zes (slaap)kamers worden gerealiseerd. Dat is pas leefruimte!

De belangstelling is groot. Dus wil jij ook stijlvol wonen op zo’n bijzondere plek, letterlijk midden in Oldenzaal? Dit is je kans!