Beschrijving

Halfvrijstaand wonen met een eigen oprit, maar liefst 5 slaapkamers, 12 zonnepanelen en gunstig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk! Dát is de Geelster 43 te Oldenzaal! 

VERKOPER AAN HET WOORD; 
"Het huis is gebouwd in 1987. Ik was met mijn gezin de tweede bewoner (sinds 1994) en heb er samen met mijn man en 4 zoons met veel plezier gewoond. Een voordeel van het huis zelf is dat het wat hoger ligt dan de straat, wat een gevoel van ruimte geeft. Aan de achterkant kun je vrij ver weg kijken, er staan geen huizen in het zicht. De tuin is op het zuiden en bescheiden van omvang. Een boom biedt zomers een heerlijke plek om uit de zon te zitten. Door de ligging van het huis en de tuin is privacy gegarandeerd. 

Een voordeel van de ligging van het huis is dat het aan het einde van een rustige straat staat, dit betreft een woonerf met een max. snelheid van 30 km. Er zijn twee speelveldjes en ook een trapveldje in de buurt. Je bent in ca. 3 minuten lopen bij het basisscholen complex en sporthal "de Kolk", binnen 5 minuten bij de kinderboerderij, naar het Thijcollege fiets je in ca. 8 minuten, naar de stad in ca. 9 minuten, en naar het NS-station in 11 minuten. Op 3 minuten lopen zit bushalte 'Zevenblad' op de Essenlaan (bus van Station Oldenzaal naar Almelo). Dit is 
heerlijk wonen op een top locatie."

Indeling:
Begane grond: entree/hal, garderobe nis, meterkast, vrijdragend toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met raampartijen rondom, eethoek, handige 'thuiswerkplek' met bureau op maat gemaakt, open tuingerichte keuken v.v. diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en een koelkast. Vanuit de keuken is de uitgebouwde hobbyruimte bereikbaar welke tevens toegang biedt tot de inpandige berging met ruimte voor meerdere fietsen. Zowel de keuken als de hobbyruimte biedt toegang tot de keurig onderhouden tuin welke veel privacy biedt en is gelegen op het Zuiden. 

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers allen v.v. een eigen wastafel en de master bedroom is uitgerust met een eigen balkon. De volledig betegelde en nette badkamer (2018) is uitgerust met een riante douchehoek, dubbele wastafel met meubel en een vrijdragend toilet. 

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken zolderverdieping, overloop met vaste kast, 4e slaapkamer v.v. 2 dakramen, de 5e (slaap)kamer is op dit moment in gebruik als 'wasruimte' met aanrechtblad en aansluitingen voor wasmachine/droger. Veel bergruimte achter de knieschotten op deze verdieping. 

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1987
* Kaveloppervlakte 230 m² * Woonoppervlakte 153 m²
* Keurig onderhouden, gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. 
* De woning is v.v. maar liefst 5(!) slaapkamers. 
* Uitgerust met 12 zonnepanelen (2019 geplaatst). 
* Zonnige tuin gelegen op het Zuiden met veel privacy. 
* Eigen oprit, inpandige stenen berging en een carport aanwezig. 
* Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom vereist!
* Wij hanteren op Funda de uiting ‘verkocht onder voorbehoud’ niet, aangezien verkoper uitsluitend belang heeft bij een verkochte woning. Indien u belangstelling heeft voor dit woonhuis, verzoeken wij u contact met ons kantoor op te nemen voor een eventuele bezichtiging. Indien er al een koop-overeenstemming met een andere kandidaat bereikt is, noteren wij graag uw gegevens zodat wij contact met u op kunnen nemen indien deze koop onverhoopt geen doorgang mocht vinden. 

Disclaimer
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken