Beschrijving

Meer dan 100 jaar geschiedenis op een super centrum locatie. Deze kans komt niet vaak voorbij, een woning met een bouwjaar van begin 1900 waar je de sfeer en de details van toen nog kan ervaren. En het fijne is, de woning is volledig GERENOVEERD en GEMODERNISEERD. Hoe vaak komt dat voor, een woning uit 1910 met de luxe en comfort van nu. 

Een paar kenmerken; hoge plafonds met inbouwspots, een opkamer, intieme uitstraling van de buitenkant, sfeervol straatje, loopafstand naar het centrum en zicht op onze 'Oale grieze' de Plechelmus. 

Indeling:
Begane grond: entree/hal, ruime woonkamer v.v. inbouwspots en met opkamer wat zorgt voor een leuke speelse inrichting van je interieur. De half open keuken (2021) is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven/magnetron. De keuken biedt toegang tot de hal aan de achterzijde met daar het vrijdragende toilet (2021) met fonteintje, vaste kast met aansluitingen voor wasmachine-/droger en biedt tevens toegang tot de besloten achtertuin met achterom, veel privacy en een handige stenen berging. 

Eerste verdieping: overloop, 2 royale slaapkamers beiden v.v. inbouwspots. De huidige bewoner heeft van een 3e slaapkamer de badkamer op de eerste verdieping gemaakt, super handig want deze badkamer was eerst beneden gesitueerd. Deze luxe badkamer(29021) is uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en een vrijdragend toilet. 

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1910
* Kaveloppervlakte 130m² * Woonoppervlakte 84m²
* Volledig GERENOVEERD en GEMODERNISEERD. 
* De woning is volledig geïsoleerd en v.v. dubbele beglazing. 
* Onder de opkamer is een handige kelder aanwezig. 
* Super luxe afwerkingsniveau, volledig v.v. inbouwspots en INSTAPKLAAR. 
* Het gezellige centrum en een basisschool zijn beide aan het einde van de straat!
* Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom vereist!
* Wij hanteren op Funda de uiting ‘verkocht onder voorbehoud’ niet, aangezien verkoper uitsluitend belang heeft bij een verkochte woning. Indien u belangstelling heeft voor dit woonhuis, verzoeken wij u contact met ons kantoor op te nemen voor een eventuele bezichtiging. Indien er al een koop-overeenstemming met een andere kandidaat bereikt is, noteren wij graag uw gegevens zodat wij contact met u op kunnen nemen indien deze koop onverhoopt geen doorgang mocht vinden. 

Disclaimer
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 

Interesse in deze woning? Schakel direct uw aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda en op de website van nvmtwente.

Kenmerken