Beschrijving

Een aantrekkelijke woning met mogelijkheden! Aan de rand van het stadscentrum, in een sfeervolle parkachtige omgeving ligt dit karakteristieke jaren'30 huis. Niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is dit je kans! Natuurgebied het "Boerskotten" en "Park Kalheupink" op loopafstand. Dit is de ultieme locatie voor wie de rust van buiten wil combineren met de dynamiek van de stad.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met toilet, trapopgang en toegang tot provisiekelder (ca. 5,5m²). De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met een sfeervolle openhaard. Door naar de keuken, deze is eenvoudig uitgevoerd en zonder inbouwapparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de handige bijkeuken met Cv-ketel opstelling. De bijkeuken biedt o.a. toegang tot de badkamer(2012) met wastafel en inloopdouche alsmede de fraaie en diepe achtertuin welke is gelegen op het noordoosten. De tuin is eveneens achterom bereikbaar, super handig! 

Eerste verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 v.v. vaste kast en 1 v.v. wastafel. De badkamer bevindt zich op de begane grond. 

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met daarop erg veel ruimte en diverse mogelijkheden voor het realiseren van een 4e en misschien wel 5e slaapkamer. Extra bergruimte achter de keurig afgewerkte knieschotten. 

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1939
* Kaveloppervlakte 205m² * Woonoppervlakte 110m²
* Nieuwe CV-ketel, HR Nefit combi (2021)
* Nieuwe kap(volledig geïsoleerd), goten en afvoeren (2008)
* Diepe achtertuin met achterom en gelegen op het noordoosten. 
* Gelegen in een nette woonwijk nabij het bruisende centrum van Oldenzaal en diverse natuurgebieden. 
* Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom vereist!
* Interesse in deze woning? Schakel direct uw aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda en op de website van nvmtwente.

Disclaimer
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken