Te koop: Onbekend

€ 980.000,- v.o.n.
Type object Appartement, penthouse
Gebruiksoppervlakte wonen 168 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Landgoed De Hulst, Bentheimerstraat, Oldenzaal, 8 luxe Villa Appartementen
Landgoed De Hulst | Wonen in een luxe villa appartement

Stelt u zich eens voor dat u woont op een schitterend historisch landgoed met alle luxe en comfort van nu… Een prachtige droom die nu werkelijkheid kan worden! Graag laten wij u beleven wat Landgoed de Hulst u kan bieden, hiervoor maken we graag met u een pers... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, penthouse
    Bouwjaar 2020
    Status Beschikbaar
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 16121/4673123
Koopsom € 980.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, penthouse
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2020
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 168 m²
Inhoud 760 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 63 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1 (en 1 kelder)
Aantal kamers 3 (waarvan 1 slaapkamer)
Locatie
Ligging Aan bosrand
Beschutte ligging
In bosrijke omgeving
Platteland
Uitrusting
Warm water Elektrische boiler
Parkeergelegenheid Parkeerkelder
Heeft een lift Ja
Heeft een garage Ja
Heeft een parkeerplaats Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een schuifpui Ja

Omschrijving

Landgoed De Hulst, Bentheimerstraat, Oldenzaal, 8 luxe Villa Appartementen
Landgoed De Hulst | Wonen in een luxe villa appartement

Stelt u zich eens voor dat u woont op een schitterend historisch landgoed met alle luxe en comfort van nu… Een prachtige droom die nu werkelijkheid kan worden! Graag laten wij u beleven wat Landgoed de Hulst u kan bieden, hiervoor maken we graag met u een persoonlijke afspraak. Neem alvast een voorproefje op de uitgebreide website van Landgoed De Hulst.

De Villa Appartementen

De 8 luxe villa appartementen worden gebouwd op het 18 hectare Landgoed de Hulst en zijn van absolute topkwaliteit, met alle voorzieningen en gemakken die horen bij hoogwaardige nieuwbouw. Bovendien is de indeling geheel naar eigen wensen te bepalen! Wilt u 2 of 3 slaapkamers, een werkruimte voor u zelf, een sauna of een aparte tv-kamer? U kunt de indeling geheel naar uw eigen wensen aanpassen. De appartementen worden gebouwd in een stijl die refereert aan het rijke Twentse textielverleden en tevens hedendaags is. Grote ramen en terrassen op het zuiden zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de eeuwenoude lommerrijke natuur op het landgoed.

Het ontwerp voor de nieuwbouw van de villa appartementen is van Dr. Ir. Egbert Hoogenberk van Harmonische Architectuur te Voorstonden. Het ontwerp bestaat uit 2 vrijstaande villa's. Elke villa heeft 2 appartementen op de begane grond met een bruto vloeroppervlak van ca. 260 m2 en een gebruiksoppervlakte van ca. 214 m2. Het royale terras is op het zuiden gericht en heeft een oppervlakte van ca. 65 m2.
Op de 1e verdieping komen 2 appartementen met een bruto vloeroppervlak van ca. 343 m2 en een gebruiksoppervlak van ca. 265 m2. Het op het zuiden gerichte terras heeft een oppervlakte van ca. 50 m2 en op de bovenverdieping nog een dakterras van maar liefst ca. 100 m2.

De ondergrondse parkeerkelder biedt ruimte aan voldoende auto’s en is alleen toegankelijk voor de bewoners. Naast 2 eigen parkeerplaatsen is er ook nog een bijkeuken en een extra ruime berging per appartement. Vanuit de parkeerkelder is elk appartement apart toegankelijk en voorzien van een eigen lift per appartement die u rechtsreeks naar uw eigen woning brengt.

De appartementen op Landgoed de Hulst zijn geheel naar eigen smaak in te richten en kennen een aantal noemenswaardige eigenschappen.

- eigen privé opgang met eigen lift
- rijke materialen, hoog afwerkingsniveau
- grote terrassen op het zuiden georiënteerd
- duurzaam / energiezuinig
- levensloopbestendig
- vrijheid qua indeling
- parkeerkelder [2 plaatsen per appartement]
- ruime extra berging in kelder
- domotica, veiligheid, luxe en comfort

Ultiem buitenleven

De 8 villa-appartementen van Landgoed de Hulst liggen te midden van het lommerrijke fraaie 18 hectare grote park, waar u volop kunt genieten van het ultieme buitenleven. U geniet optimaal van de vier jaargetijden aan de voet van de Tankenberg. Het landgoed heeft een sfeervolle authentieke uitstraling, door de krachtige bomen rondom, de botanische beplanting en de fraaie gazons. Daarnaast is er de parktuin, aangelegd door de befaamde tuinarchitect Leonard Springer. Op de website van Landgoed de Hulst staat hierover veel informatie, neem gerust een kijkje.

Het bezit van een appartement op Landgoed de Hulst betekent intens genieten van alles wat het Twentse buitengebied te bieden heeft zonder daarbij de stad uit het oog te verliezen!

De magie van wonen op Landgoed de Hulst
- Omgeven worden door een prachtig park
- Volop privacy, luxe en comfort
- Zelf beslissen over de indeling van uw appartement
- Op steenworp afstand van binnenstad en buitengebied
- Prachtig uitzicht, grote terrassen
- Onderdeel worden van de geschiedenis van Landgoed de Hulst

Wonen op Landgoed De Hulst

Landgoed de Hulst aan de voet van de Tankenberg is een historische buitenplaats en tevens een rijksmonument met een lange historie. Op de website van het landgoed is er alles over te lezen. Wonen op Landgoed de Hulst betekent één zijn met de natuur van het Twentse buitengebied. Wonen, wandelen, fietsen en gewoonweg genieten tussen de eeuwenoude bomen van het landgoed. Naast een fraaie natuurlijke omgeving op het landgoed zelf, is de ligging van het landgoed ideaal. Op een steenworp afstand bevindt zich de Oldenzaalse binnenstad. Een eeuwenoude stad, met in het centrum de monumentale St. Plechelmuskerk van Bentheimer zandsteen, gebouwd rond 1150.

Op korte afstand van landgoed de Hulst zijn er golfbanen, het Nationaal Landschap Noord-Oost Twente, leuke plaatsen als Bad Bentheim, het pittoreske Ootmarsum, het hoogste punt van Overijssel de Tankenberg. Op de website van het landgoed leest u er alles over.

Het park
Landgoed de Hulst is in 1919 in opdracht van de textielfamilie Gelderman ontworpen door de befaamde tuinarchitect Leonard Springer. Het ontwerp van het bestaande landhuis is van Karel Muller. Het gehele landgoed is een rijksmonument.
In nauwe samenwerking tussen Stichting De Hulst, de rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, het Oversticht, de gemeente Oldenzaal, het Waterschap Vechtstromen en de provincie Overijssel zijn herstelplannen voor het Landgoed uitgewerkt. Onderdeel van de herstelplannen is de nieuwbouw van 8 villa appartementen op het terrein van de voormalige nutstuinen.

De bouw
Er worden slechts 8 villa-appartementen gebouwd op het 18 hectare grote landgoed. Uitgangspunt bij de herstelplannen van het landgoed is kwaliteit. Het ontwerp is de uitkomst van een zorgvuldige selectieprocedure en de appartementen zijn eenmalig door de grootte, de materiaalkeuze, de luxe en comfort. Ook de ligging midden in het door Leonard Springer aangelegde historische park is werkelijk uniek. De bouw van de appartementen start in het voorjaar van 2020. De bouwtijd bedraagt ongeveer 15 maanden en de verwachte oplevering zal zijn omstreeks de zomer van 2021.

Open dagen
Wilt u het landgoed eens bezoeken op een van de open dagen dan bent u van harte welkom!
Meld u aan via de website of stuur ons een e-mail. Komt u liever op een ander moment of wilt u graag een individuele rondleiding en verdere informatie over de nieuwbouw dan is dit geen probleem. Neem contact met ons op en we maken een afspraak. Op de website van het landgoed staat meer informatie en zijn onze contactgegevens te vinden.

Disclaimer
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.